art-close-up-ecology-886521 (1)

Van het gas af

Wilt u uw huis verwarmen zonder gas? En daarbij ook nog eens lagere energielasten? Dan zou een warmtepomp een van de oplossingen kunnen zijn. We vertellen u graag meer over wat gasloos wonen precies inhoudt.

Verduurzaming

Steeds meer mensen kiezen er voor hun huis te verduurzamen. Daar zijn diverse mogelijkheden voor. Maar wat houdt ‘van het gas af’ nu precies in? Het vervangen van je cv-ketel is namelijk de laatste stap in een ‘duurzame verwarming’ van je woning. Er zijn namelijk belangrijke elementen die ervoor gaan zorgen dat de verduurzaming slaagt.

Isolatie

Check de isolatie van je woning (dak/vloer/muren/ramen) en verbeter die daar waar mogelijk. Check en verbeter ook je ventilatie. Kies voor een duurzame verwarming. Denk daarbij aan de juiste keuze voor een warmtepomp. Wanneer je een volledig aardgasvrije woning wil, stap je tevens over op elektrisch koken. De stroom die je extra nodig hebt, kan je duurzaam opwekken, met bijvoorbeeld zonnepanelen. Bij het verduurzamen van je woning komt veel kijken. Bij Breman willen we je daar graag bij helpen. We staan klaar om je advies op maat te geven.