Header_Zakelijk_-_Showroomconcept

Online showroom

In de Breman online showroom voor badkamer en toiletkeuzes kunnen uw kopers keuzes maken uit verschillende series voor sanitair en tegels. Om hen een nog betere indruk te geven van de gekozen artikelen, wordt dit ondersteund door een 3D presentatie van de badkamer en het toilet, zoals voor die bewuste koper van toepassing is. Alle artikelen zijn tevens voorzien van een duidelijke afbeelding.

Afbouwkeuzes

Het principe is gebaseerd op keuzes die gemaakt kunnen worden op de standaardaansluitingen die projectmatig al aangebracht worden (er-af en er-op principe). De online showroom voorziet alleen in afbouwkeuzes. Het maken van de ruwbouwkeuzes wordt eerder aangegeven in een gesprek tussen de koper en de bouwkundig aannemer. Wij merken dat een groot gedeelte van de kopers geen sanitair showroom wil bezoeken, maar wel de behoefte heeft hun eigen badkamer en toilet te willen samenstellen en inrichten. De Breman online showroom is hier een uitstekend alternatief voor.

Klantvriendelijk en efficiënt

Aangezien er geen wijzigingen in het leidingwerk mogelijk zijn in de online showroom, ligt het beslismoment voor de kopers in een later stadium. Dit is niet alleen een stuk klantvriendelijker dan het traditionele showroomtraject, maar we ook de processen vereenvoudigen, het bouwtempo verhogen en faalkosten en nazorg verminderen. Deze online showroom vereenvoudigt de werkzaamheden voor uw kopersbegeleider. Aangezien het gehele sanitair-traject, inclusief alle verrekeningen, online gebeurt, zal ook dit een behoorlijke tijdsbesparing opleveren. Een makkelijk te bedienen online showroom voor kopers, met een aantrekkelijk aanbod van standaard sanitair tot “top” segment.

Het aangebrachte sanitair en tegelwerk valt onder de gebruikelijke garantieregeling, met eerlijke prijzen en verrekeningen.

Benieuwd naar de  Breman Online Showroom? Kijk op www.bremanonlineshowroom.nl