Breman is dé expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen in uw woning. Wij geven u graag advies over de juiste installatie die past bij uw woonwensen. Comfortabel en energiezuinig wonen? Breman. Goed plan!

Breman Installatiegroep

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven. Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Breman is een belangrijke speler in de service- en onderhoudsmarkt voor woningen. Daarnaast zijn de bedrijven gespecialiseerd in onder meer het aanleggen van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, rookgasafvoersystemen en bitumineuze dakbedekkingen in zowel de woningbouw- als de utiliteitsmarkt.

 

Onze vakmensen

Bij Breman hebben we maar één doel voor ogen: dat u tevreden bent over ons werk. Goed werk leveren, is voor ons een prestigezaak. Alle details moeten kloppen. Daarom werken we met 1500 vaste, gemotiveerde en getalenteerde medewerkers. Zij zijn de sleutel tot tevreden klanten.

Breman medewerker woningbeheer   gerard schudde   woningbeheer   nagele 0003338

Gerard Schudde

Servicemonteur Woningbeheer, Breman Service Genemuiden. 'Wat altijd leuk is, is een klant overtuigen van onze voortreffelijke service!'

Img 6191

Chris de Leeuw van Weenen

Leidinggevend monteur Woningbouw, Breman Zuid-Holland: 'Zelf installaties maken, monteren, mijn vak uitoefenen, dat is het mooist!'

2016 54

Manuel Soer

Leidinggevend monteur Utiliteit bij Breman Kloekke Elektrotechniek: 'Aanleg van elektra in utiliteitsgebouwen, daar ligt mijn passie.'

Dsc 3062

Eric Roozendaal

Voorman Dakdekker bij Breman Dakdekkers Joure: 'We willen kwaliteit leveren en daarbij hoort ook goed vakmanschap.'

Uniek Breman Systeem

Het belang van de 1500 medewerkers komt volledig tot uiting in de unieke Breman structuur, waarin aandeelhouders en medewerkers de zeggenschap en winst over de onderneming delen. De Breman Installatiegroep kent deze unieke vorm van zeggenschap, die voortkomt uit de visie van Reind Breman, één van de vijf zonen van oprichter Tijmen Breman, al sinds 1972.

Meer over het Breman-systeem

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Breman wil verantwoordelijk zijn voor haar rol in de maatschappij en voor de wereld waarin wij wonen en werken. Daarom installeren wij bij voorkeur installaties met kwaliteitsproducten, die bijdragen aan energiebesparing, hogere veiligheid en verbetering van het milieu. Het toepassen van duurzame technologische oplossingen is ons uitgangspunt. Vanzelfsprekend streven wij naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers, particulier of zakelijk. Klik hier als je meer wilt weten wat we doen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Feiten & cijfers
36
gespecialiseerde bedrijven in Nederland en Duitsland telt de Breman Installatiegroep.
1500
gemotiveerde en getalenteerde Bremannen en vrouwen werken bij de Breman Installatiegroep.
6
De Breman Installatiegroep staat op de 6e plaats in top 10 van Nederlandse installatiebedrijven.
24
24 uur per dag, 365 dagen per jaar staan wij voor u kaar!
90
Breman, al meer dan 90 jaar een betrouwbare, solide partner!
12,9%
minder CO₂ uitstoot in 1 jaar door Breman, dankzij verschillende maatregelen.
Waar we voor staan
  • Gemotiveerde en deskundige medewerkers
  • Hoogwaardige service, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Snelle en flexibele dienstverlening
  • Kwaliteit en veiligheid
  • Hoge klanttevredenheid

Complete levensduur van woning of gebouw

Nieuwbouw en bestaande bouw. Particulier of zakelijk. Gedurende de gehele levensduur van een woning of gebouw is Breman uw partner. Daar waar het gaat om installatietechniek, zoals verwarmingsinstallaties, rookgasafvoersystemen, regeltechniek, duurzame energiesystemen en service en onderhoud.